Anna's Østrigske kanelkage

Kanelkage

150 gr. smør
250 gr. sukker
2 æg
100 gr. møllemel
150 gr. mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 tsk. salt
3 tsk. kanel
2 tsk. vaniljesukker
100 gr. Rosiner
2 dl. æblemos

PYNT: flormelis, rosiner og hk. Mandler - evt. sukat og pomerransskal

Smør og sukker røres hvidt og æg tilsættes 1 af gangen.
Sigt mel, bagepulver, natron, salt, kanel, og vaniljesukker sammen og bland rosiner i til sidst.
Melblandingen røres i dejen skiftevis med æblemos.
Kagen bages i en lille bradepande Husk bagepapir.
BAGES VED 200 – 225 GRADER I CA 35 MIN.
Glasur røres og lægges på den kolde kage , pynt med rosiner og hakkede mandler,
Evt. hk. Sukat og hk. Pomerransskal.

Velbekomme

Egeskov Mølle - Grønnebjergvej 1 A - 5772 Kværndrup
Copyright © 2017 Egeskov Mølle. Alle rettigheder reserveret.