Jordbærtærte

taerter

Grov linsedej:

200 gr smør 
125 gr. Egeskov møllemel  
150 gr mel
100 gr. flormelis
1 æg.

SMØR OG DE 2 SLAGS MEL SMULDRES SAMMEN
FLORMELIS OG ÆG TILSÆTTES
SÆTTES KØLIGT MENS RESTEN GØRES KLAR.

½ PORTION AF LINSEDEJEN TIL 1 TÆRTE.
Rulles ud og en smurt tærteform beklædes

Fyld:
100 gr. sukker 
100 gr. marcipan 
100 gr. smør 
2 æg 
50 gr. Egeskov møllemel 

SUKKER, MARCIPAN, SMØR OG ÆG RØRES SAMMEN
OG MELET FOLDES FORSIGTIGT I. 
FYLDET FORDELES PÅ TÆRTEBUNDEN.
BAGES VED 200 GR. I 20 MIN. OG IKKE MERE - FOR SÅ BLIVER KAGEN TØR.

Ganache:
40 gr. chokolade 
50 gr. fløde 

CHOKOLADE OG FLØDE VARMES OP
OG SKAL PENSLES PÅ DEN BAGTE TÆRTE

Vanilje creme:
200 gr. Kagecreme
200 gr. piskefløde (piskes) og blandes i kagecremen.

SMØRES PÅ DEN AFKØLEDE TÆRTE SOM EN LILLE LAV PYRAMIDE.

HALVE JORDBÆR ELLER ANDEN FRUGT TOPPES PÅ KAGECREMEN

LIDT GELE SMELTES OG KØLES LIDT INDEN DET PENSLES PÅ FRUGTEN.

Velbekomme

Egeskov Mølle - Grønnebjergvej 1 A - 5772 Kværndrup
Copyright © 2017 Egeskov Mølle. Alle rettigheder reserveret.