Jordbærtærte
Grov linsedej:
200 gr smør
125 gr. Egeskov møllemel
150 gr mel
100 gr. flormelis
1 æg.
SMØR OG DE 2 SLAGS MEL SMULDRES SAMMEN
FLORMELIS OG ÆG TILSÆTTES
SÆTTES KØLIGT MENS RESTEN GØRES KLAR.
½ PORTION AF LINSEDEJEN TIL 1 TÆRTE.
Rulles ud og en smurt tærteform beklædes
Fyld:
100 gr. sukker
100 gr. marcipan
100 gr. smør
2 æg
50 gr. Egeskov møllemel
SUKKER, MARCIPAN, SMØR OG ÆG RØRES SAMMEN
OG MELET FOLDES FORSIGTIGT I.
FYLDET FORDELES PÅ TÆRTEBUNDEN.
BAGES VED 200 GR. I 20 MIN. OG IKKE MERE - FOR SÅ BLIVER KAGEN TØR.
Ganache:
40 gr. chokolade
50 gr. fløde
CHOKOLADE OG FLØDE VARMES OP
OG SKAL PENSLES PÅ DEN BAGTE TÆRTE
Vanilje creme:
200 gr. Kagecreme
200 gr. piskefløde (piskes) og blandes i kagecremen.
SMØRES PÅ DEN AFKØLEDE TÆRTE SOM EN LILLE LAV PYRAMIDE.
HALVE JORDBÆR ELLER ANDEN FRUGT TOPPES PÅ KAGECREMEN
LIDT GELE SMELTES OG KØLES LIDT INDEN DET PENSLES PÅ FRUGTEN.
Velbekomme