Fuldkornsscones m. tørret frugt
80 gr. Hakkede abrikoser
40 gr. Tørrede tranebær
1 tsk vaniljesukker
3 spsk. Vand
200 gr. Egeskovmølle mel
200 gr. mel
1 tsk. Bagepulver
2 tsk. Revet appelsinskal
½ tsk. Salt
85 gr. Smør i tern
70 gr. Flydende honning
2½ dl. Kærnemælk
PYNT: Æg og rørsukker
Kog frugt, vaniljesukker og vand op i en gryde, lad det hvile i 15 min.
Kom mel, bagepulver, appelsinskal og salt i en skål.
Smuldre smørret i melet
Vend den tørrede frugt i og honning i melblandingen
Saml dejen med kærnemælk.
Udrul dejen til 3½ cm´s tykkelse på et meldrysset bord
Skæres i 12 – 14 stk.
Lægges på plade og drysses med rørsukker
BAGES V. 225 GR. 15 MIN. På midterste ovnribbe.
Serveres lune med smør.
Velbekomme