Grove sandwich boller
150 gr. hakket spinat(frossen)
3½ dl. kogende vand
15 gr. Gær
300 gr. Egeskov Møllemel
275 gr. Hvedemel ca.
1 spskf. Olie
1 tsk. Salt
1 tsk. Sukker
150 gr. Revne gulerødder
Spinat og kogende vand røres sammen i røremaskinen (skal være under 35 grader)
Tilsæt gær, olie, sukker, salt og de to slags mel
Æltes godt sammen
Tilsæt de revne gulerødder.
Dejen skal hæve til dobbelt størrelse i ca. 1 time
Del dejen i 2 stk
Hvert stykke rulles ud til ca. 25*30 cm og pensles evt. med grøn eller rød pesto
Og foldes 5 cm. Ind - gentag dette 3 gange.
Skæres i 8 stk. og lægges på bageplade gentag med næste stykke dej.
Pensles m. æg og drysses med frø efter eget ønske.
Hæver igen ca. 30 – 40 min.
Bages ved 200 gr. Varmluft i ca. 25 min.
Flækkes og smøres som sandwich med forskelligt fyld.
Velbekomme