Citronboller
25 . gær
50 gr. Smør
1 tsk. Salt
1spsk. Honning
Skal af citron
100 gr Egeskov mølle mel
Ca 200 gr. Hvedemel
Pensling: efter bagning
2 spsk. Smør
Saft af ½ citron
50 gr. Smør
1 tsk. Salt
1spsk. Honning
Skal af citron
100 gr Egeskov mølle mel
Ca 200 gr. Hvedemel
Pensling: efter bagning
2 spsk. Smør
Saft af ½ citron
Gær og vand ,
Lun mælk og smør og blandes i
Tilsæt salt, honning, fint revet citron skal, Egeskov mølle mel og det meste af hvedemelet
Ælt mere mel i dejen til den slipper fingrene.
Hæver et lunt sted 45 min.
Formes til ca 14 boller og hæver ca 30 min.
Formes til ca 14 boller og hæver ca 30 min.
Bages v. 180 gr. i ca. 15 – 20 min.
Smelt smør med citronsaft og pensl de varme boller med dette.
Velbekomme