Smørkage m. æbler og kanel

50 gr gær
1 dl mælk
120 gr Egeskov Mølle mel røres sammen og hæver ½ time

1½ dl æblejuice
100 gr sukker
100 gr. Blødt smør
½ tsk salt
Ca 250 gr. Mel æltes i til dejen er smidig, glat og slipper skålen

FYLD: 8 spsk æblemos
4 spsk rørsukker
3 æbler skøret i små tern
2 tsk kanel røres sammen
PENSLES m. sammenpisket æg.

Dejen deles i 2 og rulles ud til A4 str.
Fyldes fordeles på de 2 stykker
Rulles sammen og skæres ud som roulade (ca 10 til 15 stykker) lægges i 2 smurte forme
Som alm. Smørkage.
Hæver i ca ½ - 1 time
BAGES V. 200 GR I 30 – 35 MIN.

Velbekomme

Egeskov Mølle - Grønnebjergvej 1 A - 5772 Kværndrup
Copyright © 2017 Egeskov Mølle. Alle rettigheder reserveret.