Anna's Squashkage med ostecreme

kanelkage
3 æg
350 gr. Sukker
2 dl. Olie
150 gr. Hvedemel
150 gr. Egeskov mølle mel
1 tsk. Salt
3 tsk. Kanel
2 tsk. Vaniljesukker
2tsk. Natron
½ tsk. Bagepulver
300 gr. Revet squash m/skræl
200 gr. Mørk hakket chokolade

Vejledning:

Æg og sukker piskes hvidt
Pisk olien i
Bland de tørre ting og sigt dem i æggemassen
Vend fyldet i
Dejen hældes i form (25*30cm)
Bages ved 180 gr. I ca. 350min på nederste rille

Topping:
125 gr. Blødt smør
125 gr. Flormelis
2 tsk. Vaniljesukker
1 tsk. Kanel
200 gr. Naturel flødeost

Røres grundigt sammen og fordeles over den kolde kage.

Velbekomme

Egeskov Mølle - Grønnebjergvej 1 A - 5772 Kværndrup
Copyright © 2017 Egeskov Mølle. Alle rettigheder reserveret.