Grillmesterens Pølsehorn - grove

poelsehorn
2½ dl vand
1 æg
50 gr gær
45 gr. Sukker
5 gr. Salt
100 gr. Bagemargarine
650 gr. Egeskov mølle mel

Vejledning:

Kom vand,gær og æg i røreskålen
Tilsæt sukker, salt og margarine
Tilsæt næsten alt melet 90% , resten til at justere dejen med.
Ælt dejen ved lav hastighed i ca 20-25 min til den føles elastisk og glat.
Dejen deles i 2 kugler og hviler i 15 min

Pølsehorn:

Rul hver kugle til en stor rund , del i 8 trekanter
Kom evt. ketchup,sennep og ristet løg på i den bredde ende og derefter en halv pølse
Rul sammen fra den bredde kant , så det bliver et horn
Stilles til hævning i ca 1 time
Bages v. 200 gr i ca. 13 min.

Dejen kan også anvenes til boller:

Dejen deles
Formes til ca 20 boller og hæver ca 1 time
Bages v. 200 gr. I ca 13 min.

Velbekomme

Egeskov Mølle - Grønnebjergvej 1 A - 5772 Kværndrup
Copyright © 2017 Egeskov Mølle. Alle rettigheder reserveret.