Solsikkeboller

50 gr. Gær
5½ dl lunken vand
50 gr. Rørsukker
15 gr. Salt
75 gr. Blødt smør
2 æg
300 gr. Egeskov Mølle mel
Ca. 700 gr. Hvedemel
150 gr. Solsikkekerner
200 gr. Revne gulerødder

bollerubagt

1. Vand, gær, sukker, salt, smør og æg røres sammen
2. Møllemel tilsættes
3. Hvedemel tilsættes - hold lidt tilbage.
4. Solsikke kerner og gulerødder tilsættes
5. Det hele røres 10 min på maskine
6. Sættes til hævning i 1 time.
7. Bollerne formes ca. 20 stk
8. Sættes igen til at hæve 1 time
9. Bages ved 15 min ved 220 gr forvarmet ovn (200 gr. Varmluft)

boller

Velbekomme jer

Egeskov Mølle - Grønnebjergvej 1 A - 5772 Kværndrup
Copyright © 2017 Egeskov Mølle. Alle rettigheder reserveret.